IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кои влюбени българи ще станат Звездна двойка на годината?

22 януари 2014 12 10

Сред претендентите са Мариан Вълев и Снежана Макавеева, Златка Райкова и Георги Валентинов, Мика Стоичков и Иво Аръков

Мика Стоичкова и Иво Аръков. Снимка: Личен Архив

Мика Стоичкова и Иво Аръков. Снимка: Личен Архив

Звездна двойка на годината ще бъде избрана на пищна церемония дни преди празника „Свети Валентин“.

Влюбените двойки ще минат по червения килим на известен столичен пиано бар на 12 февруари вечерта.

В конкурса ще бъдат включени популярни българи, които през последните месеци са най-обсъждани в медиите и в социалните мрежи.

Сред тях са внукът на Николай Гяуров, нашумял със сериала „Фамилията“ – Мартин Гяуров и актрисата Йоана Темелкова,

репортерката на Гала в „На кафе“ Зейнеб и бизнесменът Стоян Балевски, най-младият собственик на телевизия у нас – Денис Касъмов (BG MUSIC Channel) и журналистката Ива Атанасова, звездата от „Под прикритие“ Мариан Вълев и манекенката и актриса Снежана Макавеева, скандалната Златка Райкова и ММА-боецът Георги Валентинов.

След много раздели и начало на нови любови, певецът Део се кротна до танцьорката Мариана.

В гласуването до момента той е в челната тройка, в компанията на още две номинирани двойки – журналистката и ПР Патриция Кирилова с мениджъра Дончо Георгиев, както и продуцентът Иван Христов с водещата Ирина Тенчева.

Сред номинираните са също Рут Колева с Любо Жечев, както и щерката на Христо Стоичков – Мика, която не спира да демонстрира връзка с нежния актьор Иво Аръков.

Изненада ни поднесе и певицата Мария Илиева, която за първи път показа мъж до себе си и то много по-млад от нея – баскетболистът Мартин.

Разбира се, за да е обективна надпреварата са включени и Валери Божинов с Николета и баджанаците им – Алисия и Ники Михайлов. Заради лошия пример, който дават с вечните си задочни разпри в медиите, те са номинирани в категория Антидвойка на годината, съобщават от ПР агенция VIP Communication.

По петите им е и Евгения Калканджиева с мъжа си Тачо, които превърнаха брачните си проблеми в национален сеир. Категорията Антидвойка излиза извън границите ни с европейския скандал, разигран от френския президент Франсоа Оланд, който изневери на половинката си – журналистката Валери Трирвейлер с младата звезда Жули Гайе.

Гласуването вече започна в страницата на сп. „Критика“ във Фейсбук -https://www.facebook.com/media/set/?set=a.557999977618857.1073741832.509167729168749&type=1.

Сред изобилието от награди и почетна статуетка, ще има екзотична екскурзия за двама, ваучери за романтична вечеря и още много подаръци.


Снимки: Личен Архив

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари