IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ивайла Бакалова влиза в „Къртицата“ 2

5 февруари 2014 12 45

Заедно с нея ще влезе и волейболната ни легенда Евгени Иванов-Пушката

Ивайла Бакалова.

Ивайла Бакалова.

24 февруари е датата, на която ще стартира вторият сезон на реалити предаването „Къртицата“.

Точно в 19.30 часа, веднага след мача Черноморец-ЦСКА, в ефира на TV7 12 неизвестни и 6 популярни лица ще се впуснат в търсене на Къртицата.

Евгени Иванов е наричан Пушката заради силния си сервис. Висок е респектиращите 210 см, тежи близо 100 кг, има изиграни 233 мача за националния отбор по волейбол и е щастливо женен баща на две дъщери. Въпреки, че се „пенсионира“ на 39 години от активна спортна кариера, Пушката не престава да спортува всеки ден като редува фитнес, волейбол, тенис, скуош и джогинг в свободното си време. Идеалната му физическа форма, в комбинация с високия отскок и точния му изстрел, го правят един от най-вероятните претенденти за наградата в шоуто.

Любопитни факти за Пушката – има татуиран орел, който ще покаже на зрителите в шоуто, но не гледа на света отвисоко, за първи път се влюбва на 10-годишна възраст, вярва в брака, но не е срамежлив, правил е стриптийз в дискотека и посещава секс магазини с високо вдигната глава.

Евгени твърди, че от всяко дърво може да стане свирка, стига да знаеш как да го обработиш.

Влиза в предаването с желание за победа. Има разработена стратегия и вярва, че спортът ще му помогне много, защото от волейбола е научил, че освен физическа издръжливост и умение за победата е необходима психическа устойчивост, стратегия и работа в екип. Надява се да не му се падне да е Къртицата, защото предпочита да е част от екип, а не саботьор, но ще играе с еднакъв хъс всяка роля.

Красавицата с много лица Ивайла Бакалова е другият ВИП участник в „Къртицата 2: Разтърсване“.

Мис България 2001, бизнес дама и успешен модел, тя се доказа и като силен играч в друг реалити формат. Опитът със сигурност ще ѝ даде предимство пред останалите участници, което в допълнение с факта, че камерата определено я обича, прави Ивайла също много силен претендент за победата.

Приема да участва в „Къртицата 2: Разтърсване“, защото форматът е много по-различен от останалите в ефира и предлага изключителен адреналин, вместо битови скандали.

Шоуто ще я раздели временно от двете най-любими жени в живота ѝ – нейната сестра-близначка и дъщеря ѝ Рая, но пък ако победи това ще бъде и тяхна победа.

Любопитни факти за Ивайла – родена е във Варна и затова лятото е любимият ѝ сезон; като малка е заеквала и е била много срамежлива за разлика от близначката си; бащата на Рая е голямата ѝ любов, а раздялата с него определя като най-сериозната криза в живота си; близка приятелка е на Азис и поне веднъж в годината отиват някъде сами за няколко дни, за да се наприказват; внучка е на известния поет и политик Цанко Церковски, чиито стихове рецитира с патос.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари