IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Румънеца и Енчев пускат секси очила за секси хора

10 май 2014 11 58

Хип-хоп дуетът си сътрудничи с марката KWIAT

Снимка: KWIAT

Снимка: KWIAT

Хип-хоп дуетът Румънеца и Енчев лансират своя линия слънчеви очила, произведена от популярната българска марка KWIAT. За първи път досега българска група прави нещо подобно.

Нестандартната идея е вдъхновена от тяхната последна песен Sexy You, която в момента се радва на засилен интерес от радио и телевизионните музикални медии и е в топ 10 на най-излъчваните български песни.

Специалната лимитирана линия слънчеви очила R&E by KWIAT е младежка с класическа черна рамка отпред и цветни странични рамки, както и серия с актуалните в момента цветни стъкла в три цвята. „Секси очилата са специални, защото през тях всички изглеждат красиви, щастливи и голи“, шегуват се изпълнителите.

За всички, които случайно или не, са в точното време на правилното място (на 11 май в 13:00 часа на ъгъла на бул. „Витоша“ и бул. „Патриарх Евтимий“) ще има специална игра с подаръци и изненади като няколко човека ще спечелят секси очилата на Румънеца и Енчев.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
malkiqmarmot ( преди 9 години )
Ето ги има същите като на Енчев: http://bereader.se/
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
=/= ( преди 9 години )