IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Денис Ричардс си търси къща, след като Чарли Шийн я изгони от дома ѝ

14 юни 2014 10 50

Актрисата ходи по огледи с дъщерите си

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Денис Ричардс в момента е на лов за нова къща в Бевърли Хилс, след като Чарли Шийн я изгони от дома ѝ миналия месец, след което го продаде на свой приятел. Бившият съпруг на актрисата, който е и баща на две от трите ѝ дъщери, я накара да се изнесе от комплекса „Мълхоланд“, след като имаше горчив скандал с нея.

Сега 43-годишната Денис и момичетата обикалят именията в луксозните райони на Лос Анджелис, за да си намерят нов дом, но не изглеждат очаровани от това, което виждат по огледите. Ричардс и дъщерите ѝ от бившата звезда на сериала „Двама мъже и половина“ – Лола и Сам може би не могат да намерят къща, която да отговаря на високите им стандарти, с които са свикнали.

Холивудският актьор беше женен за Ричардс в периода между 2002 и 2006 година. Къщата, която наскоро тя освободи беше купена от него през 2011 година, за да може дъщерите му да живеят по-близо до него. Той живее в къща в същия комплекс от затворен тип, заедно с годеницата си – порно звездата Брет Роси.

На същото място живее и другата бивша съпруга на звездата – Брук Мюлер, майка на близнаците му Боб и Макс. Източник, близък до Денис, казва пред RadarOnline следното: „Тя е разстроена поради много причини, най-вече защото досегашният ѝ дом се намираше в близост до училището на момичетата. Освен това Чарли се опитва да намали издръжката ѝ за децата от 55 на 20 хиляди щатски долара.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )