IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кралица Летисия си смени прическата

27 юни 2014 14 24

Съпругата на Фелипе скъси косата си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Испанската кралица Летисия замени прическата си а-ла Кейт Мидълтън с шикозна по-къса коса в стил Боб. 41-годишната съпруга на новия крал на Испания – Фелипе VI парадираше с новия си стил вчера, на официална церемония в Жирона, Каталуня. Не е ясно дали тя е скъсила наистина дългата си коса или просто кичурите ѝ са оформени така, че да ни заблуждават.?

В момента медиите следят всяка крачка на младото семейство монарси, след като бащата на Фелипе се оттегли доброволно от трона преди няколко седмици. До абдикацията си в началото на юни, Хуан Карлос беше управлявал страната в продължение на 39 години, от смъртта на генерал Франко през 1975 г.

46-годишният Фелипе де Бурбон е бивш олимпийски яхтсмен, а съпругата му е бивша репортерка в телевизия. Те бяха коронясани за крал и кралица на Испания на 19 юни, на относително скромна церемония, без наличието на чужди лидери и кралски особи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

лупи ( преди 9 години )
Испанската кралица и след 10 години ще изглежда по-добре от английската скоба.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )