Ева Мендес и Райън Гослинг очакват първото си дете, което трябва да се роди по-късно тази година. Двойката, която започна връзката си през 2011 г., е потвърдила щастливата новина.

Източник, близък до холивудските звезди, казва пред списание PEOPLE, че 40-годишната Ева напълно се е променила, откакто е разбрала, че е бременна. Преди горещата латина настояваше, че не планира да се омъжва или да има деца.

Изглежда обаче независимата Ева е намерила човека, който е променил позицията ѝ в лицето на 33-годишния красавец от „Тетрадката“. Вътрешният човек казва: „В лицето на Райън тя най-накрая откри мъжа, с когото иска да бъде.“

Според слуховете красивата брюнетка е бременна в седмия месец и затова отдавна не се е появявала на публични места (от март насам). Източникът добавя: „Тя беше готова за дете от известно време и сега мечтата ѝ се сбъдва.“

Ева сама предизвика спекулациите, че е бременна през февруари, след като отказа да мине през скенери за сигурност на летището в Ел Ей. Тогава тя коментира, че това е нелепо, че тези рентгенови скенери са страховити и излъчват радиация и че не иска граничните служители да я виждат гола.