IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сара Мишел Гелар продава лимонада, за да се издържа

14 юли 2014 09 25

А може и просто да се шегува...

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Актрисата Сара Мишел Гелар е започнала да продава домашна лимонада, за да изкарва прехраната си. Съпругата на Фреди Принц Джуниър е носителка на награда „Еми“, но напоследък кариерата ѝ не е в разцвет.

Сара нашумя с филмите „Секс игри“, „Писък“ и „Знам какво направи миналото лято“ и със сериалите „Скуби Ду“ и „Бъфи, убийцата на вампири“, но напоследък актрисата няма много ангажименти в Холивуд, особено след спирането на последния ѝ сериал по CBS „The Crazy Ones“.

Гелар обаче явно не се отчайва лесно, тъй като веднага си е направила дървен щанд за лимонада в Лос Анджелис, пуснала е снимката си в Twitter, а под нея е написала: „Трябва да си изкарвам прехраната по някакъв начин“.

Сара и Фреди са женени от 12 години и имат две деца заедно – 5-годишна дъщеря Шарлот и почти 2-годишен син Роки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Симона ( преди 9 години )
Хаха, да бе, това 100% го е написала на шега! Невъзможно е да е стигнала до там че да продава на щанд на улицата след като и тя и мъжа и са актьори и то не без известни! Стегнете се и спрете да се чудите как да изложите знаменитостите защото каквото и да кажете за тях, те все пак си остават много повече от вас.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хцйнс ( преди 9 години )
щях да си купя,ама до там не ми се ходи...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )