IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мика Стоичкова: Мария Илиева не е чист човек

5 август 2014 08 59

Дъщерята на Христо Стоичков започва война с певицата

Снимка: LOVE style

Снимка: LOVE style

Мика Стоичкова разкри защо повежда открита война с Мария Илиева в ексклузивно интервю за списание LOVE style. Дъщерята на Камата казва за поп звездата следното: ”Мария Илиева не е чист човек!”, а на въпроса дали смята, че тя е в дъното за побоя над актьора Иво Аръков Мика споделя: ”В нашите среди доста неща се знаят и всичко води към нея. Всичко ще излезе наяве един ден. От доста хора съм чула нейното име. Ако се докаже, че е тя, със сигурност ще се стигне до съд.”

Мика е категорична и за това, че Мария Илиева и Криско са сгрешили много като са ползвали снимка на баща й в „невисокия клас клип” на парчето „Видимо доволни”. По тази причина дъщерята на футболната легенда Христо Стоичков не се чува и не се вижда вече с Криско, с когото бяха приятели.

В интервюто за списанието Мика разкрива, че продължава да се среща с Иво Аръков. „Той наистина е страхотен човек и не мога да кажа нищо лошо за него. Това, че не сме на една и съща страница от любовната книга не означава, че трябва да се мразим.” А дали е гадже с Атанас Месечков и защо се е сдобрила с Николета Лозанова, ще разберете от интервюто.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

6666 ( преди 9 години )
Всякакви *** като мичето илиева и разни там дрисльовци си мислят, че правят някакво изкуство, а всъщност са жалки бездарници ,които със зъби и нокти драскат да бъдат известни.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар