IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Търсят вип апартамент за Андреа Бочели

8 август 2014 06 45

Финалният избор къде ще отседне звездата ще направи съпругата му

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Доверени хора от екипа на световноизвестния тенор Андреа Бочели пристигнаха в София, за да изберат апартамента, в който ще отседне звездата по време на престоя си в България. 

Маестрото идва за концерта на 31 август на стадион “Българска армия” заедно със съпругата си Вероника Берти, която е и негов мениджър, и 2-годишната си дъщеричка Виржиния.

Бочели не се отделя от най-малкото си дете и го взема със себе си за всичките си концерти. 
Мениджърите от компанията на звездата разгледаха най-луксозните хотели и VIP-апартаменти в столицата, за да изберат най-подходящото място за настаняване на звездното семейство. Единствените поставени условия са били за просторна спалня, както и за голяма стая, която да бъде пригодена в детска.

Финалният избор обаче ще бъде направен от съпругата на Бочели, която се грижи както за комфорта на мъжа си, така и за бизнес делата му. Дотогава обаче всички избрани VIP-локации ще останат ангажирани и никой друг няма да може да ги запази за последните дни от месец август. 

Концертът на Андреа Бочели се очертава като едно от най-големите събития в културния календар на София и България за тази година. Продукцията за събитието е по-голяма дори и от тази за концерта на Metallica преди години – цели 150 тона, които ще бъдат докарани с 20 камиона. 

На сцената на стадион “Българска армия” заедно с Маестро Андреа Бочели ще излязат и над 130 българи от Оркестъра и Хора на Класик ФМ - над 70 аркестранти и 60 певци.

Освен тях, другите българи, които ще се качат на грандиозната сцена, ще бъдат сопраното Светла Василева и Магдалена Калчева от китарното дуо CARisMA, които са лично откритие на Бочели.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Рени ( преди 9 години )
На този човек трудно може да се угоди!!!! Убедихме се през май,като отложи без сериозна причина напълно разпродаден концерт от месеци,при това си беше взел парите!!!!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )