IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейли Куоко: С тази прическа приличам на Джъстин Бийбър

19 август 2014 13 00

Звездата от „Теория за Големия взрив“ показва фигурата си в Women's Health

Снимка;  Women’s Health

Снимка; Women’s Health

За новата си Пикси прическа: "Май заприличах на Джъстин Бийбър от началото на кариерата му? Истината е, че с къса коса се чувствам по-свободна. Имах нужда да намеря себе си отново и го направих като отрязах косата си. Моето вдъхновение за тази прическа беше Мишел Уилямс в кампанията ѝ за Louis Vuitton." 

За това, че не обича да отказва роли: "Истината е, че бил приела всяка роля, която ми бъде предложена. Хората ми казват, че имам много характерен глас, което много ме радва. Надявам се никога да не оставам без работа, защото тази професия е, това което умея най-добре. Обичам всички аспекти на актьорството и най-вече на комедийния жанр."

За храната, от която не може да се откаже: "От нищо не бих се отказала, защото обичам да си хапвам. Особено много обичам бургерите."

За най-добрата част от брака си (тя се омъжи за професионалния тенисист Райън Суийтинг в навечерието на Нова година): "Най-добрата част е, че човек има винаги приятел до себе си в лицето на своя съпруг. Той винаги е до мен и ме подкрепя. Освен това имам човек с когото мога да споделя храната си, да си говоря, да си пия питието и т.н. Харесва ми рутинната на женените двойки, които си седят у дома, поръчват си храна и гледат телевизия заедно."  

За това дали вече мисли за дете: "Не мога да чакам твърде дълго, за да стана майка. Имам чувството, че вече е трябвало да го направя и че се бавя."

Вижте снимките на Кейли за изданието в галерията ни! 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )