IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джъстин и Селена пак се събраха

18 август 2014 09 12

Двете звезди прекараха уикенда заедно

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Джъстин Бийбър и Селена Гомес прекара изминалия уикенд заедно и декларираха за пореден път своята любов един към друг. Според последните слухове 20-годишният канадски поп певец и 22-годишната американска актриса и певица са се събрали отново, давайки поредния нов шанс на връзката си.

През последните две години двете тийн звезди, ту се разделяха, ту се събираха като за последен път се появиха заедно миналия месец, а после всеки от тях отиде на почивка самостоятелно с компания от приятели. Медиите твърдяха, че Селена вече напълно е преодоляла Джъстин и няма намерение вече да се съобразява с неговото незряло, арогантно поведение.

Източник, близък до Джъстин обаче, е казал пред сайта TMZ.com следното: "Джъстин и Селена прекараха целия уикенд заедно в Калабасас и времето им беше изпълнено с много любов. Двамата наистина се обичат и отстрани бяха картина на щастието."

Гомес и Бийбър започнаха връзката си през 2010 г., когато той беше само на 15 години. Макар да изглежда, че отношенията им са доста сложни, не може да се отрече, че чувствата им са дълбоки и че Селена все се завръща при лошото момче на поп музиката. 

Вчера Джъстин е публикувал тази снимка на своята страница в Instagram, но бързо след това я е изтрил. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Bqrno obi4at se i kakvo tolkova neka si jeveqt jivota kakto namerqt za bobre.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Анонимен ( преди 9 години )
еми, явно се обичат, какво толкова интересно?
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар