IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Чарли Шийн изсипа върху главата си тенджера с долари

19 август 2014 09 24

...докато другите знаменитости се поливат с кофи с ледено студена вода (ВИДЕО)

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

В последните дни много известни личности се поляха с кофа с ледено студена вода, като част от благотворителна кампания за повишаване на информираността за амиотрофична латерална склероза (ALS). Но, разбира се, една от най-ексцентричните звезди на Холивуд, Чарли Шийн, участва в кампанията, но по свой собствен начин.

В понеделник, 48-годишната звезда, участва в предизвикателството "Ice Bucket Challenge" и пусна клипа в интернет, но вместо да се залее с ледена вода, актьорът изсипа върху главата си тенджера с банкноти. Екс звездата от сериала "Двама мъже и половина" изсипа дъжд от пари, казвайки: "О, чакайте, това не е лед. Това са 10 хиляди долара в кеш, които аз ще даря на фондацията ALS. Ледът ще се стопи, но тези пари действително ще помогнат на хората."

Чарли се обърна към своите бивши колеги от ситкома, както и към новата му звезда: "Предизвиквам Джон Крайър, Чък Лори и Аштън Къчър също да направят като мен. Хайде момчета, това е за една велика кауза!"

Вероятно помните, че Шийн беше уволнен през 2011 година от популярния сериал, след като игра в него осем сезона. Той беше заменен от Аштън, но Чарли винаги е бил доста критичен към своя заместник. От своя страна Кътчър наскоро заяви в шоуто на Джими Кимел следното: "Мога ли да взема една минута, за да направи публично обръщение към Чарли? Пич, затвори си устата! Стига вече. Минаха три години, а ти все още ме нападаш в Twitter."

Дни по-късно Шийн написа смутено извинение в отговор, казвайки: " Толкова съжалявам Аштън! Получих ти съобщението. Не трябваше да си го изкарвам на теб!".

Вижте във видеото как Бен Афлек реално поема предизвикателството с кофата с ледена вода като върху главата му я изсипва жена му Дженифър Гарнър. 

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )