IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кристен Стюарт и Жулиет Бинош – бунтарките на Interview

25 август 2014 10 40

Двете актриси приличат на сестри, въпреки голямата си възрастова разлика

Снимка: Interview

Снимка: Interview

Кристен Стюарт и Жулиет Бинош позират на корицата на новия брой на списание Interview, Германия (септември/2014).

Двете актриси приличат на сестри, въпреки че американската звезда е на 24 години, а колежката ѝ - французойка е на 50. 

Поводът Кристен и Жулиет да застанат една до друга пред обектива на фотографското дуо Дрио Крили и Тиаго Мартел, е че двете участват в новия филм "“The Clous of Sils Maria" (третата звезда в драмата е Клоуи Мориц).

 За сесията Бинош и Стюарт се превъплъщават в бунтарска визии с облеклата на Chanel, Prada, Rochas, Ann Demeulemeester, Eres и др.

Двете дами разбира се, са дали интервю за списанието, като в него говорят най-вече за съвместната си работа по филма, чиято световна премиера ще бъде през октомври по време на филмовия фестивал в Ню Йорк.

Жулиет споделя, че преди да се срещне с Кристен я е проверила в Google. "Разбира се, че го направих. Имах нужда да знам с кого имам среща и с кого ще работя." 

Тя добавя: "Също така изгледах нейния филм "По пътя", но пропуснах "Здрач", въпреки че дъщерите ми са фенове на вампирската сага и имаха плакат на Кристен на стената в стаята си." 

Вижте снимките на красивите и талантливи брюнетки в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари