IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Съпругът на Джулиана Маргулис обра овациите на наградите Еми

27 август 2014 08 34

..., въпреки че жена му беше тази, която си тръгна с престижната статуетка

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Красивият съпруг на Джулиана Маргулис - Кийт Либертал, прикова вниманието към себе си на телевизионните награди "Еми", които се раздадоха преди два дни в Лос Анджелис.

Актрисата от сериала "Добра съпруга" беше удостоена с престижната награда (за най-добра актриса в драматичен сериал), но в акцент на вечерта се превърна нейният мъж, който е адвокат, но прилича на холивудска звезда.

Г-н Либертал веднага беше сравнен, заради поразителния си син поглед, със звезди като Иън Сомърхолдър, Джон Хам, Мат Боумър и Николай Костер-Валдау.

48-годишната Джулиана е женена за 40-годишния Кийт от 2007 г. насам и двамата имат 6-годишен син - Киърън.

Двойката се среща за първи път на рождения ден на техен общ приятел. Тяхната връзка започва "незабавно", сподели наскоро Маргулис пред водещата Елън Дедженерис.

Тя сподели, че се е влюбила в адвоката от пръв поглед, разказвайки: "Той дойде при мен пръв, а аз веднага го попитах дали не е модел или актьор, тъй като е прекалено красив. След това го попитах на колко е години, тъй като приличаше на малко момче."

За радост на Джулиана Либертал се оказал не актьор, а сериозен адвокат, който работи на Уолстрийт.

"Чувствам се зле, когато хората забелязват само външната му красота. Истината е, че той е невероятно умен, учил e право в Харвард и е много добро човешко същество", каза актрисата пред Дедженерис.

Снимка: Getty Images

Тя добави, че е решила да се омъжи за него, въпреки че е била против брака. "Колкото и изтъркано да звучи, малките неща, а не големите, правят брака успешен. Всеки човек може да бъде горещ и секси, но това не е достатъчно, за да пожелаеш да прекараш живота си с него."

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )
Може да прозвучи злобно, но е очевидно - Кийт и кака му...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
... ( преди 9 години )
tezi dvamata nito gi poznavam , nito se interesuva ot kliuki za tiah .
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
милена ( преди 9 години )
оооууу, много си личи че той е доста по млад от нея! а той не изглежда на 40 определено
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар