IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ванеса Хъджинс: Късам с гаджетата си преди те да скъсат с мен

28 август 2014 11 11

Актрисата позира за новия брой на списание Flaunt

Снимка: Flaunt

Снимка: Flaunt

Ванеса Хъджинс показва невероятната си талия в новия брой на списание Flaunt. Актрисата и певица нашумя със сериала на Дисни "Училищен мюзикъл", с връзката си със своя колега от шоуто Зак Ефрон и с тийн филмите "Spring Breakers" и "Зверски", където играе редом до Алекс Петифър и Нийл Патрик Харис.

Днес Ванеса иска да скъса с имиджа си на добро момиче и затова позира в една доста предизвикателна сесия.

В изданието 25-годишната актриса говори за своите гаджета, за своята диета и за Холивуд. Ето и няколко акцента от интервюто с чаровната брюнетка:

За първото си гадже (от две години тя ходи с актьора Остин Бътлър): "Е, първото ми гадже беше в шести клас. По това време си мислех, че това е сериозна връзка, но самата "връзка" беше невероятно смешна. Аз спазвах някои правила, които май спазвам и до днес. Например гледам да скъсам с гаджето си преди то да има възможност да скъса с мен."

За това, че редовно нарушава диетата си: "Човек има само един живот, а има толкова много вкусни неща като шоколада и виното..."

За това как поддържа формата си: "Йогата промени живота ми. Освен това обичам да съм сред природата. Аз съм родом от Калифорния и имам нужда от трева, от дърветата...."

За най-голямото си тийн предизвикателство: "Намирането на истинската ми същност. Това ми отне толкова много енергия, а през това време се криех зад маска. Искам да кажа, че минах през период, в който дори не желаех да привличам вниманието на момчета. Но с възрастта нещата стават доста по-лесни."

Вижте снимките на Ванеса за изданието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 9 години )
Анонимен ( преди 9 години )