IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Най-горещите латино звезди-жени в света

7 септември 2014 15 10

Топ 10

Снимка: GQ

Снимка: GQ

Представяме ви списък с най-горещите латино красавици в света на шоубизнеса, които пленяват с прекрасната си, екзотична външност феновете по цял свят. Тези известни хубавици са родени или някъде в Латинска Америка, или в Съединените щати, но във вените им тече латиноамериканска кръв.

От списъка ще изключим бразилските топмодели Жизел Бюндхен, Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Исабел Гулард и т. н., тъй като те са прекалено много и могат да участват в своя собствена класация.

Пропускаме и европейските икони за красота Пенелопе Крус и Моника Белучи, тъй като те също не са истински латино диви. За това пък в класацията участват жени като Дженифър Лопес, Ева Лонгория, Селена Гомес и Салма Хайек, които не само излъчват супер сексапил, но и през годините са се превърнали в емблематични жени за пример по отношение на кариера и личен стил.

Жените с мексикански, пуерторикански, колумбийски и т. н. корени са доказали, че притежават чар, интелект, талант и естествена чувственост, които са достатъчни, за да ги направят звезди в различни области на шоубизнеса като кино, телевизия, музика и мода.

Според много хора те са най-сексапилните жени на земното кълбо! Актрисата – секссимвол Джесика Алба (на снимката) редовно е избирана за най-горещата жена-звезда в списъците на мъжките издания Maxim, AskMen и FHM.

Вижте снимките на другите горещи красавици с латиноамериканска кръв в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Continent Telecom ( преди 1 година )
=/= ( преди 9 години )