IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън пробва маршрута до болницата, където Мила ще роди

10 септември 2014 08 40

Актьорът често прави опити за колко време ще стигне до родилното

Мила и Аштън; Снимка: Splash News

Мила и Аштън; Снимка: Splash News

Аштън Кътчър е твърдо решен раждането на детето му да мине повече от гладко.

Именно това е причината актьорът да прави редовно „сухи тренировки“ за колко време най-бързо ще стигне до болница „Сидърс Синай“ в Бевърли Хилс, където Мила Кунис ще роди първото им дете.

Звездата от „Двама мъже и половина“ няма намерение да оставя нищо на съдбата, затова вече е направил няколко курса от имението, в което живее с Кунис, до болницата, за да тества маршрута и да се увери, че всичко е под контрол.

Източник на FemaleFirst.co.uk издава, че актьорът е ходил няколко пъти до болницата, за да разбере точното време, за което ще пристигне, в случай, че на Мила й изтекат водите и трябва да я закара по спешност.

„Аштън иска да се подготви за всякакви сценарии при раждането и няма да остави нищо на случайността. Той иска всичко да мине гладко!“, споделя близък до звездата.

Според източника на сайта, двойката си стои предимно вкъщи напоследък, за да се предпазят от изненади, тъй като всеки момент се очаква Кунис да роди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари