IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лив Тайлър потвърди, че е бременна

30 септември 2014 06 44

Актрисата вече не крие, че е в щастливо очакване

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Актрисата Лив Тайлър потвърди, че очаква второ дете. Говорителят на бременната брюнетка заяви пред списание People, че тя е изключително щастлива, че ще добави нов член в семейството си. Гордият бъдещ баща е нейният приятел от няколко месеца – спортният мениджър Дейв Гарднър, който е един от най-добрите приятели на Дейвид Бекъм.

37-годишната Лив се запозна с британеца Дейв покрай добрата си приятелка Кейт Мос в началото на годината. Според техни близки Тайлър и Гарднър се влюбили от пръв поглед и от първата си среща са неразделни като разпределят времето си между Лондон и Ню Йорк.

Бебето ще се присъедини към по-големите си братя – 10-годишния Майло, който е син на Лив от брака ѝ с музиканта Ройстън Ленгдън и 8-годишния Грей, който пък е син на Дейв от екссъпругата му – актрисата Давиниа Тейлър.

В момента дъщерята на Стивън Тайлър от бандата „Aerosmith“ е звезда в сериала на HBO „Остатъци“, където си партнира с годеника на Дженифър Анистън – Джъстин Теру.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари