IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иън Сомърхолдър хипнотизира феновете с нова фотосесия

4 октомври 2014 10 01

За съжаление, актьорът не повдига завесата над личния си живот

Снимка;сп.XOXO

Снимка;сп.XOXO

Звездата от сериала „Дневниците на вампира“ Иън Сомърхолдър позира за корицата на новия брой на турското онлайн списание XOXO (октомври/2014).

Сесията с холивудския красавец е заснета из улиците на Лос Анджелис от фотографа Хош Рейнър. Стилист на кадрите е Гаел Пол, но всъщност горещият Иън е облечен в ежедневни дрехи в спортен стил от своя личен гардероб.

В интервюто Сомърхолдър обсъжда две от любимите си теми – новия сезон на своето шоу, който вече се снима в Атланта, САЩ и скоро трябва да започне да се излъчва и работата на своята фондация, посветена на опазването на околната среда.

Точно заради това, че е посветил усилията си на екологията, статията за актьора носи заглавието „Висша форма на гражданско съзнание“. За съжаление, Иън не споменава нищо за личния си живот и по-точно за своята нова приятелка – Ники Рийд („Здрач“), нито пък за отношенията си със своята колежка от сериала Нина Добрев, която му е ексгадже.

Вижте снимките на хубавеца Иън за списанието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари