Иън Сомърхолдър заяви, че смята новата си приятелка Ники Рийд за „една от най-красивите дами във Вселената“. Актьорът от сериала „Дневниците на вампира“ споделя, че е изумен от благотворителната дейност на любимата си.

Всичко това Иън написа в своя акаунт в Instagram. 35-годишният хубавец е публикувал своя снимка с Ники, на която са и две от нейните кучета, а под кадъра е написал: „Тук съм заедно с три от най-красивите дами във Вселената... Уау, усмивката е толкова красива част от човешката визия. Силно я препоръчвам!“

Той е добавил: „Благодаря ти, че даваш толкова голяма част от живота си за същества, които не могат да говорят. Свалям ти шапка. Ти ме изумяваш! Обичам те!“

Сомърхолдър и актрисата от „Здрач“ са заедно от пет месеца и вече дори живеят заедно в Атланта, където се снима неговото шоу.

Ники е известна с благотворителната си работа за четириногите и борбата си за превенция на жестокостта към животните. 26-годишната брюнетка има два коня, пет кучета и един плъх и редовно предоставя временен подслон в дома си за приемни домашни любимци.

Снимка:Instagram