IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робърт Дауни Джуниър – как лошото момче стана Железният човек

11 октомври 2014 08 19

Талантливият актьор позира закачливо за новия брой на Esquire

Снимка: сп. Esquire, Великобритания

Снимка: сп. Esquire, Великобритания

Робърт Дауни Джуниър прави закачливи пози и гримаси в новия брой на списание Esquire, Великобритания (ноември/2014).

Талантливият актьор позира пред обектива на фотографа Том Крейг в спретнати елегантни костюми от новите колекции на марките Dolce & Gabbana, Dior Homme, Armani, Lanvin и Prada.

49-годишният чаровник споделя пред изданието какво значи за него да бъде най-добре платеният актьор в Холивуд. „Това означава нещо временно. Харесват ми статистиките и класациите на списание Forbes, но те не оставят кой знае каква следа във времето. По-скоро са някаква категория за „междинен шампион“, след който винаги се появява някой друг, а предният е забравен.“

Статията за Робърт в изданието неслучайно е кръстена „От лошо момче в железен човек“, визирайки факта, че през 90-те години Дауни се бореше със своите зависимости към алкохола и наркотиците и дори лежа в затвора, а днес той е най-скъпоплатеният актьор в Холивуд и зад гърба си има редица блокбъстъри като „Железният човек“, „Отмъстителите“ и „Шерлок Хоумс“.

В няколко от кадрите Робърт позира безстрашно на ръба на пропастта, именно за да загатне този свой труден етап от живота, когато е на ръба, но смело успява да се завърне към живота. В момента той очаква второ дете от съпругата си Сюзън (за него ще е трето), а по кината скоро ще се завърти последният му филм – „Съдията“.

Вижте снимките на Робърт за списанието в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари