IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лопес смята, че не е достатъчно добра

2 ноември 2014 09 24

Певицата прекарала по-голямата част от живота си във вътрешна борба

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Певицата, която има две деца от брака си с Марк Антъни, оказва голям натиск сама върху себе си в стремежа да бъде перфектна.

Дженифър Лопес отбелязва в своите мемоари – „Истинска любов“, че съвсем скоро се е научила да приема собствените си недостатъци и несъвършенства.

„Това са обърканите моменти в живота, които ни правят хора и трябва да ги приемем. Да се потупаме по рамото, че сме ги преодолели, вместо да се ядосваме, че сме попаднали в тях“, пише певицата.

„Част от това, да обичаш сам себе си, е да си прощаваш – нещо, с което винаги съм се борила. Да съм амбициозна и перфекционистка означава, че прекарах живота си в укоряване на самата себе си, че не съм била достатъчно добра, или че съм прецакала нещо. Отне ми много време, но най-накрая разбрах, че нямаше да имам и половината инстинкти и прозрения като артист, които имах през годините, ако не бяха тези падения“, споделя Дженифър Лопес.

Към момента звездата се чувства в мир със себе си и на най-хубавия етап от живота, в който някога е била.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари