Майли Сайръс отпразнува с лудо парти своя 22-ри рожден ден, който беше в събота (22 ноември). Попзвездата направи голям купон в Ел Ей, на който специален гост беше новият ѝ любим – синът на Арнолд Шварценегер – Патрик.

По-интересното в случая е, че звездата продължава да демонстрира щурия си начин на живот и прекалено освободеното си поведение, въпреки че Патрик е наследник на клана Кенеди от страна на майка си Мария Шрайвър и роднините му по майчина линия едва ли са много очаровани от връзката му със скандалната певица.

Източник наскоро каза пред Hollywood Life, че Мария Шрайвър никак не одобрявала връзката на сина си с Майли, защото това можело да опетни имиджа на семейството им.

Сайръс обаче явно няма никакво намерение да се съобразява с Мария, а в декора на партито ѝ са доминирали секс играчките и листата марихуана.

От снимките се вижда, че облеклото на звездата е било доста оскъдно и в ярки, неонови цветове. Патрик от своя страна е избрал да носи гащеризон на пилот за купона на приятелката си.

Майли и Патрик; Снимка: Instagram