IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бившият на Хали Бери нарочно изрусява косата на дъщеря им

25 ноември 2014 08 09

Според актрисата Габриел Обри изсветлява косата на детето, за да заличи афроамериканските му корени

Габриел и Нала; Снимка: Splash News

Габриел и Нала; Снимка: Splash News

Хали Бери твърди, че бащата на дъщеря ѝ Нала нарочно изрусява и изправя косата на момиченцето. Актрисата заяви това в съда, по време на новото си съдебно дело с експоловинката си Габриел Обри, който иска звездата да увеличи за пореден път издръжката му.

Според Хали канадският модел нарочно променя цвета на косата на детето, за да заличи афроамериканските ѝ корени. Досега Бери и Обри споделяха уж мирно попечителство над 6-годишната Нала, но двамата иначе са в трудни взаимоотношения.

Този път ябълката на раздора е прическата на детето. 48-годишната актриса смята, че 39-годишният модел, който е рус, се опитва да промени визията на Нала с расистки мотиви.

Хали и Габриел се разделиха през 2010 г., а в момента носителката на „Оскар“ е омъжена за френския актьор Оливие Мартинез, от когото има едногодишен син Масео.

Бери плаща месечна издръжка на модела от 16 000 щатски долара. В началото на този месец, тя поиска сумата да бъде намалена до 3800 $ на месец, тъй като Обри живеел само от нейните пари и изобщо не чувствал необходимост да работи.

Хали с Нала и доведения си баща Оливие; Снимка: Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари