IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара и Джо Манганиело изкараха първия си голям празник заедно

28 ноември 2014 10 27

Горещата нова двойка прекара заедно Деня на благодарността

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

София Вергара и Джо Манганиело изкараха първия си голям семеен празник заедно. Двамата горещи актьори посрещнаха Деня на благодарността със семейството и приятелите си и побързаха да публикуват снимки от събитието в социалната мрежа.

София и Джо са заедно едва от юли месец, но още от самото начало изглеждат много сериозно обвързани. 37-годишният Джо явно вече е добре приет сред колумбийската фамилия на приятелката си. Двойката отпразнува празника с 21-годишния син Маноло и племенницата Клаудия на 42-годишната сексапилна актриса.

София, от своя страна, има причина да се усмихва не само заради горещия си любим, но и защото списание Forbes за трета поредна година я постави под номер 1 като най-високоплатената актриса в телевизията. Нейният доход за изминалата година е 37 милиона щатски долара.

Парите тя е спечелила не само с участието си в успешния сериал на ABC „Модерно семейство“, от който печели по 325 хиляди долара на епизод, но и от рекламните си договори с Pepsi, CoverGirl и Head & Shoulders. Освен това наскоро тя стартира своя собствена линия парфюми.

Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари