IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бритни Спиърс е щастлива с новото си гадже Чарли Еберсол

1 декември 2014 11 22

Попзвездата вече е запознала новия си любим със своите двама сина

Снимка: Twitter

Снимка: Twitter

Бритни Спиърс пусна нов кадър в социалната мрежа, на който се вижда, че е щастлива и влюбена. Под снимката тя е споделила, че много обича синовете си Шон Престън и Джейдън Джеймс, както и новия си любим Чарли Еберсол.

Певицата е написала следното: „Благодарна съм на семейството си, за това, че прекарах един наистина страхотен уикенд. Обичам моите момчета!“

От снимката се вижда как 32-годишната попзвезда се забавлява в компанията на Чарли и синовете си на брега на океана. Бритни започна да се среща със сценариста и продуцент преди един месец, малко след като скъса с предишния си приятел Дейвид Лукадо, който пък ѝ изневери.

Връзката на Еберсол и Спиърс се разви с много бързи темпове и двамата вече прекарват всяка свободна минута заедно, твърдят близките до звездата. Според E! News влюбените са се запознали в края на лятото чрез общи приятели, но тутакси си допаднали.

В миналото Чарли е излизал с руската тенис звезда Мария Шарапова.

Снимка: Twitter

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари