Кати Прайс е решила да започне нова тактика спрямо своите приятели още от тази Коледа.

Повод за това е съкрушителната случка от по-рано тази година, в която бившият модел разбра, че съпругът ѝ е изневерявал с най-добрата ѝ приятелка.

Значително крайната мярка е провокирана от мисли, че сегашното обкръжение на Прайс злоупотребява с щедростта ѝ, и е твърдо решена да подложи приятелите си на тест.

„Аз наистина се отдръпнах и оцених нещата по друг начин. За Коледа, ще бъде тест, защото няма да се раздам. Ще похарча повече за няколко качествени подаръка, ще ги опаковам добре, ще ги дам по този начин и ще гледам каква ще е реакцията.“, сподели Прайс пред Bang Showbiz.

Още по темата

„Проблемът с Коледа е, че хората си мислят, че понеже изкарваш пари, ще им купуваш купища подаръци. Тази година имах прозрение и си мисля знаете ли какво – хората очакват толкова много от мен през цялото време“, продължава своите разсъждения бившият модел.

Повод за решението на 36 годишната звезда, която въпреки изневерите остана с мъжа си, е фактът, че иска приятелите ѝ да бъдат с нея и да я обичат заради това, което е тя самата.