IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Аштън остава без работа след края на „Двама мъже и половина“

7 декември 2014 10 09

Последната серия от хитовия сериал ще бъде излъчена през февруари

Снимка: CBS

Снимка: CBS

Аштън Кътчър ще остане без ангажименти след като сериалът „Двама мъже и половина“ приключи през февруари. Последният епизод от хитовия ситком ще бъде излъчен на 19 февруари, обявиха от CBS.

Специалният едночасов епизод (262-рия) ще сложи край на 12-годишното комедийно шоу, което е едно от най-успешните в историята на телевизията.

36-годишният Кътчър се присъедини към актьорския състав на сериала през 2011 г., след като една от първоначалните му звезди – Чарли Шийн се оттегли от шоуто след осем супер успешни сезона.

Шийн беше уволнен от „Двама мъже и половина“ заради хаотичното си поведение, в следствие на злоупотреба с алкохол и наркотици, както и заради скандала си със създателя на шоуто – Чък Лори.

Тогава към другата звезда на сериала – Джон Крайър се присъедини Аштън, който обаче изостави кинокариерата си заради телевизията и оттогава почти не се е снимал в холивудски продукции.

Чарли не беше единственият, който напусна шоуто. През 2012-та Ангъс Т. Джоунс, който играеше Джейк Харпър, племенник на героя на Шийн, също си тръгна от шоуто, описвайки го като „мръсотия“ и казвайки, че му е омръзнало да е „платен лицемер“.

В последната серия като гост актьор зрителите ще видят Матю Пери, който беше една от звездите в другия хитов сериал – „Приятели“.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари