IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Радина Кърджилова със селфи на Жулиета за българската премиера на Lenovo VIBE X2

11 декември 2014 08 47

Радина Кърджилова. Снимка: Lenovo

Радина Кърджилова. Снимка: Lenovo

Нашумялата млада актриса Радина Кърджилова влезе в три различни роли при представянето на най-новия премиум телефон на световния лидер при компютрите Lenovo – VIBE X2.

Примата на Театъра на българската армия се превъплъти в своите героини – шекспировата Жулиета, Мила от най-новото й представление „В полите на Витоша“ и Поли от „Бандитска опера“, демонстрирайки със завидно майсторство как биха изглеждали те, ако си правят селфи в наши дни. 

Lenovo VIBE X2 е първият в  света смартфон с корпус с многопластов дизайн, като българските потребители могат да избират между три нюанса: бяло, червено или златно. 

VIBE X2 разполага с две зашеметяващи камери, богат избор от режими на заснемане и функции за разкрасяване на изображенията.

С помощта на жестовите команди, които се активират с помахване на ръка или намигане, заснемането на селфита с широкоъгълната 5-MP камера на VIBE X2 е истинско забавление.

Доказаха го и чаровните топмодели от Ivet Fashion по време на представянето на VIBE X2. Сред гостите бе и Гергана Малкоданска – един от най-успешните ни родни топмодели. 

Lenovo е първият производител на телефони в света, който използва в моделите си процесор MediaTEK, благодарение на който VIBE X2 има впечатляваща производителност и допълнителна мощност, която спестява енергия и удължава живота на батерията.

5-инчовият FHD дисплей с широк зрителен ъгъл прави използването на приложения и гледането на снимки цяло удоволствие.

Lenovo предлага към Vibe X2 и два иновативни click-on аксесоара, познати като VIBE Xtensions: допълнителна батерия за VIBE X2 и високоговорители VIBE X2. Калъфите VIBE Xtension1™ добавят четвърти слой към корпуса на VIBE X2 и увеличават живота на батерията и качеството на звука.

Ултра тънкият (5.1мм) слой на допълнителната батерия към X2 има двойна функция: докато защитава вашия смартфон, тя увеличава живота на батерията с близо 75%. По този начин устройството безпроблемно издържа от сутрин до вечер без нужда от зареждане. Освен, че разполага с вграден микрофон за конферентни разговори, допълнителните високоговорители за X2 служат за усилване на звука при слушане на музика или при гледане на филми, а с помощта на допълнителната стойка телефонът може да се използва и без ръце. 

Трите цвята VIBE X2 могат да бъдат намерени в Lenovo Exclusive Store в Paradise Center и в големите вериги за продажба на техника на цена от 799 лв. Моделът в бял и златист цвят се предлага и в магазините на Telenor на цена от 20,59 лв. на месец или 389,99 лв. в брой с двугодишен договор за абонаментен план Резерв с месечна такса 34,99 лв.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари

Ния ( преди 9 години )
Много е красив телефона, също като Радина :)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар