IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Мел Би е напуснала съпруга си Стивън Белафонте

17 декември 2014 09 00

Самата тя е намекнала в интервю, че е подложена на домашно насилие

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

В неделя Мел Би влезе по спешност в болница и пропусна финала на риалити формата X Factor, където се изявяваше като ментор.

Веднага се появиха слуховете, че певицата е станала жертва на насилие от съпруга си Стивън Белафонте. Самият Стивън написа в Twitter, че това са отвратителни лъжи и че Мелани Браун всъщност има язва на стомаха.

Оказва се обаче, че малко преди да влезе в болница Мел е дала интервю, в което намеква, че има проблеми със съпруга си. Бившата звезда от групата Spice Girls споделя в последния брой на списание Grazia, Великобритания, че с мъжа ѝ често се карат доста бурно.

Според авторите на статията Мел е пристигнала за въпросното интервю и фотосесия с три часа закъснение, а извинението ѝ е било, че е имала разгорещен спор със Стивън.

„Идвам ядосана, защото имах голям скандал с мъжа ми за глупави неща. Понякога той ме вбесява като никой друг“, казала тя пред журналистите.

Миналата седмица Мел се появи в шоуто с видими охлузвания по лицето й и ръцете и без сватбената си халка. Белафонте е женен за звездата от седем години. Той е продуцент, но в миналото е имал проблеми с полицията именно заради агресивното си поведение.

Според последните информации тя е искала да го напусне окончателно малко преди да влезе в болница, а той е отлетял за Щатите, веднага след като тя е минала под лекарско наблюдение.


Стивън е арестуван през 2001 г. за побой; Снимка; Splash News

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари