IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Патрик Шварценегер запозна Арнолд с Майли

30 декември 2014 15 00

Влюбените са заедно от тази есен, но са приятели от години

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Майли Сайръс прекара уикенда с новото си гадже Патрик Шварценегер и компания от приятели в зимния курорт Сън Вали, Айдахо и най-накрая се запозна с известния му баща – Арнолд.

22-годишната попзвезда излиза с 21-годишния звезден наследник и модел от тази есен, но досега Патрик я беше представил само на сестрите и брат си, както и на майка си Мария Шрайвър.

Явно снажният хубавец е решил, че е време да запознае любимата си и с бившия губернатор на Калифорния, който според очевидци е бил доволен от младежката компания, в която е попаднал. „В заведението, където обядваха, Арнолд седеше съвсем близо до Майли и Патрик и само се усмихваше. Всички изглеждаха в много добро настроение“, казва източник пред вестник Daily Mail.

Според слуховете, за разлика от Арнолд, който не се меси в личния живот на децата си, майката на Патрик – Мария, която е от клана Кенеди, е против връзката му със скандалната Сайръс, тъй като смятала, че тя може да урони имиджа на семейството им.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари