IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сам Уортингтън и Лара Бингъл са се оженили тайно?

31 декември 2014 10 28

Блондинката е добавила името Уортингтън към фамилията си

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Според последните слухове австралийският модел Лара Бингъл е сключила таен брак с гаджето си Сам Уортингтън. Блондинката е променила потребителското си име в Instagram във вторник, добавяйки фамилията на своя любим и така сега тя е Лара Бингам Уортингтън, поне в социалната мрежа.

Вероятно 27-годишната красавица иска да намекне, че се е омъжила тайно за актьора от „Аватар“, с когото са заедно от септември 2013-та.

Последно двойката беше забелязана да се наслаждава на коледен шопинг из мразовитите улици на Лондон в началото на миналата седмица. Но изглежда, че двойката вече се намира на място с доста по-топъл климат, ако съдим по последното им селфи в Instagram.

През лятото се появиха слухове, че Лара и 38-годишният ѝ любим очакват първото си дете заедно, но очевидно тази информация се е оказала грешна, тъй като коремът на хубавицата е все така плосък.

Според други слухове влюбените австралийци са сключили брак още през февруари 2014-та, тъй като още тогава Сам нарече Лара „жена ми“ по време на сбиване с папарак на улица в Ню Йорк.

Сам и Лара; Снимка: Instagram

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари