IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Андреа: Не съм се подлагала на инвитро

8 януари 2015 15 40

Певицата отрича да е бременна, но споделя, че иска деца от Кубрат Пулев

Снимка; Love style

Снимка; Love style

Фолкпевицата Андреа категорично отхвърля слуховете, че е бременна в откровено интервю за списание LOVE style.

Въпреки, че двамата с половинката ѝ Кубрат Пулев бяха заловени от папараци пред столична инвитро клиника, тя отрича да се е подлагала на такава процедура.

„Бяхме на посещение на наша приятелка, която е там. Явно се изопачават нещата...“, заявява певицата, но е убедена, че иска любимият ѝ Кубрат да е баща на нейните деца.

„На този етап не съм взела сериозно решение да имаме дете, но разбира се, че го искам по-нататък. Когато една жена гради кариера, нещата се случват по-бавно“, казва блондинката.

Тя не дава яснота и дали тази година ще има сватба и ще стане ли законна половинка на боксьора. „Това се превърна в някакъв национален проблем. Кубрат не се притеснява от брака. Много неща сме обсъждали, които касаят бъдещето ни, но ще ги споделя, когато вече сме готови“, разкрива още тя.

Андреа говори открито и за отношенията си с Николета, с която не си говореха години наред. „Бяха някакви женски разправии. Но сериозна причина да се караме няма. Чрез трети лица се сдобрихме. Вече не сме на 20 години, но поддържаме добри отношения.“

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари