IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джулиан Мур става детегледачка

2 февруари 2015 12 15

Актрисата има слава на добър човек

Джулиан Мур, Снимка: Reuters

Джулиан Мур, Снимка: Reuters

С нетърпение очакваме да видим кои ще бъдат победителите на тазгодишното издание на „Оскарите“.

На бляскавата церемония ще са номинирани едни от най-известните имена във филмовия бранш, насочвайки вниманието ни изцяло върху тях.

Една от дамите, които може да се приберат с престижна статуетка е Джулиан Мур. Червенокосата американка си спечели славата на изключително талантлива актриса, а напоследък влезе в сърцата на хората и със своята доброта.

Джулиан Мур предлага своите услуги като детегледачка на колеги, които имат нужда. Главната героиня в драмата „Все още Алис“ бавно, но сигурно изгражда репутация на една от най-услужливите и добри жени в гилдията.

„Няма по-щедър човек, с когото да работиш в този бизнес. Тя намира време за всички, независимо от техния статус“.

„Тя дори предложи на хора от персонала да гледа децата им. Никога не забравя рождени дни и дава съвет на тези, които имат нужда“, сподели източник.

54-годишната актриса е майка на две деца и наскоро призна, че е взела трудно решение – да се фокусира върху личния си живот за сметка на кариерата, защото преди да създаде семейство, не е била истински щастлива.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари