IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Снимат филм за Благой Георгиев

2 февруари 2015 12 42

Снимките ще протекат в София и Москва

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Снимките за игрален филм за живота и играта на родния футболист Благой Георгиев започват през пролетта на 2015 г.

Режисьор на лентата ще бъде Георги Костов, който стои зад българския филм „Пистолет, куфар и 3 смърдящи варела“, а продуцент ще бъде Атанас Лазаров, пише Dnes.bg.

Георги Костов и Благо Георгиев вече са разговаряли за сцените и снимките, които ще протекат в София и Москва.

Предстоят кастинги за филма, като ще се търси и тийнейджър с визия на Благой като малък. Престоят му в Славия, едноседмичното му посещение в Атон, срещите му с Валери Божинов, Николета Лозанова, Славчо Тошев, Симона Първанова, построяването на два параклиса ще бъдат сред акцентите в лентата.

В Москва Георгиев ще бъде показан освен като футболист и като модна икона в студиото на руската дизайнерка Анна Диречина. Лъскавата резиденция на Рамзан Кадиров също е един от обектите на лентата на най-силно вярващия футболист.

„Идеята на лентата е да покажем успеха на един футболист и неговото израстване, неговата вяра. И въобще успеха на един млад човек тръгнал от нулата. Филмът ще бъде игрално-биографичен, по действителни истории. Подобни вече са правени за легендите Пеле, Марадона, Бекъм“, споделя режисьорът Костов.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари