IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Бременната Славена Вътова вярва, че ще има син

6 февруари 2015 09 26

Мис България 2006 вярва на интуицията си

Снимка: "Булфото"

Снимка: "Булфото"

Интуицията на бременната „Мис България“ 2006 Славена Вътова ѝ подсказва, че очаква син, като тя не уточни дали лекарите са потвърдили нейното шесто чувство.

Красавицата, която миналата година се изявяваше като коментатор в лайф студията на последния „ВИП Брадър“, е сгодена за финансиста Юлиян Цолов.

Наскоро Вътова сподели, че любовта ѝ с Юлиян, който е с 16 години по-голям от нея, е избухнала от пръв поглед. Двамата са сгодени от лятото на 2014-та, но са решили да изчакат със сватбата, като сега са се концентрирали изцяло върху появата на своя първи наследник.

Славена, която през април ще навърши 26 години, сподели, че не бърза да се омъжва. Тя каза в предаването „На кафе“ следното:

„Имахме дата и идея за място за сватбата, но бременността ми обърка плановете ни. Детето ни е много желано. Съобщих на Юлиян, че съм бременна по телефона. Отношенията ни са уют и спокойствие. Живеем в истинска приказка!“, добави красавицата от Шумен.

Бъдещите родители Славена и Юлиан; Снимка: Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

da ( преди 9 години )
дано интуицията да и подскаже от кой е хлапето,че поне да му каже като порасне!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар