IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Николета Лозанова носи рокля, дело на Златка Райкова

10 февруари 2015 13 27

Мисис Божинова се снима с творение на русата Златка

Снимкa: Facebook

Снимкa: Facebook

Николета Лозанова стана фен на модната марка на Златка Райкова – Bless by Zlatka Raykova.

Съпругата на Валери Божинов се снима в рокля на русата Златка и пусна кадъра в страницата си в социалната мрежа. Преди няколко месеца стана ясно, че поп фолк звездата Андреа също обожава дрехите на плеймейтката, която е сред най-близките ѝ приятелки.

Николета се е снимала с една от черните рокли от новата, пролетна колекция на амбициозната блондинка, която се казва „Crazy spring“. Цената на дрехата онлайн е 139 лева.

Постът в страницата на Николета гласи: 

„Радвам се, че след толкова години, всяка от нас намери себе си и своето призвание! Злати, продължавай да твориш! Благодаря ти за прекрасната рокля, най-любимият ми модел от колекцията ти!“

Това беше изтълкувано от феновете, като един истински пример за зряло приятелско отношение между две красиви и успели жени.

Снимка: blessbyzr.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Trinity333 ( преди 9 години )
"Това беше изтълкувано от феновете, като един истински пример за зряло приятелско отношение между две красиви и успели жени."Tialoto, кой ви плаща да пишете постоянно тия *** статии в полза на Николета?!!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар