IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хю Грант призна, че Елизабет Хърли е най-добрата му приятелка

20 февруари 2015 14 00

Британският актьор разкри още, че е бил пристрастен към порното

Снимка; Reuters

Снимка; Reuters

Хю Грант призна, че бившата му любима Елизабет Хърли е най-добрата му приятелка в света. Британският актьор сподели в телевизионно интервю (за Watch Bravo), че нещата между него и Лиз не са се получили в романтичен план, но затова пък връзката им и до днес е много дълбока.

54-годишният носител на „Златен глобус“ каза: „Най-смешното е, че ние все още сме най-добри приятели и се подкрепяме в трудни моменти.“ Двамата бяха заедно в продължение на 13 години между 1987 и 2000 г., като се разделиха, след като той беше хванат да прави секс с транссексуална проститутка в САЩ.

Тогава Лиз му обърна гръб, но по-късно двамата отново се сближиха и той дори стана кръстник на нейния 12-годишен син Деймиън.

Хю направи и друго потресаващо откровение в интервюто, а именно че е бил пристрастен към гледането на порно, но че откакто е станал баща преди три години, е спрял тази своя зависимост.

Хю има дъщеря Табита (3) и син Феликс (1) от рецепционистката Тинглан Хонг и 2-годишно дете от шведската телевизионна продуцентка Анна Еберщайн).

Освен това Хю хвърли бомба с мнението си за романтиката, въпреки че е икона на жанра „романтична комедия“. Той каза: „Романтиката е една голяма лъжа, която става основа за създаването на куп цинични филми. Не си падам по нея.“

Освен това той заяви: „Много се ядосвам, когато хората си мислят, че щом съм англичанин, значи съм приятен, стеснителен и учтив джентълмен. Всичко това ме кара да скърцам със зъби. Аз съм гаден и избухлив мъж и мисля, че хората трябва да знаят това.“

Хю със сина на Лиз – Деймиън (в дясно); Снимка: Reuters

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари