IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен се просълзи на последното си ревю

16 април 2015 10 00

Том Брейди гледа финалното дефиле на съпругата си от първия ред

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Жизел Бюндхен дефилира на последното си модно ревю, след което сложи края на една ера.

Бразилският супермодел беше много емоционална по време на дефилето на марката Colcci, което се състоя в сряда, по време на Седмицата на модата в Сао Паоло.

Преди няколко седмици Жизел обяви, че след това шоу смята да се пенсионира от професията на манекен, но ще продължи ангажиментите си на модел в рекламни кампании.

В края на ревюто всички други модели се появиха с тениски с лика на Бюндхен, което още повече разнежи дългокраката блондинка. Според много хора Жизел имаше сълзи в очите си, които успя да сдържи.

В публиката на дефилето бяха всички близки на красавицата – сестрите ѝ, майка ѝ Ваня и баща ѝ Валдир, както и съпругът ѝ Том.

34-годишната Жизел може да се похвали с 20-годишна кариера в модната индустрия като тя вече няколко години е най-високоплатеният модел в света според списание Forbes.

Том Брейди изгледа жена си от първия ред, като видимо и той беше развълнуван, че за последен път я вижда на подиума; На снимката се виждат бащата и едната сестра на красавицата; Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари