IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Принц Хари: И аз искам да имам деца

11 май 2015 15 24

Баща му Чарлз пък очаква внучката му Шарлот да го гледа

Снимка; Getty Images

Снимка; Getty Images

Принц Хари, който в момента е на официална визита в Нова Зеландия, разкри, че много би се радвал скоро да създаде семейство, подобно на големия си брат Уилям.

30-годишният червенокос принц призна, че би било страхотно да има собствени деца, но че все още не е срещнал подходящата жена, която да му стане съпруга.

„Мисля, че дойде времето, когато вече съм готов да се успокоя и да създам семейство“, каза той пред кореспондента на Sky News Райън Милс, като добави, че е оптимист относно стремежа си да намери любовта.

„Не мисля, че мога да управлявам съдбата. Тези неща се случват от само себе си“, каза принцът.

„Разбира се, че бих се радвал да имам деца. Например, това мое пътуване щеше да е още по-страхотно, ако имах до себе си близки хора.“

Заради последното си пътуване Хари пропусна раждането на племенницата си – принцеса Шарлот Елизабет Даяна, но той сподели, че няма търпение да я прегърне, когато си пристигне в Обединеното кралство.

След раждането на дъщерята на принц Уилям и Кейт Мидълтън Хари вече е пети в реда за наследяването на трона след баща си, брат си, племенника си принц Джордж и самата Шарлот.

А престолонаследникът принц Чарлз пък заяви вчера, че се надява новородената му внучка, която е кръстена на него, един ден да го гледа, когато той остарее.

Снимка: Getty Images

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари