IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Благо Джизъса ще се жени за Есмер

13 май 2015 08 00

Футболистът сам потвърди новината

Бъдещите младоженци Благой и Есмер. Снимка: Facebook

Бъдещите младоженци Благой и Есмер. Снимка: Facebook

Серийният разбивач на женски сърца Благой Георгиев е предложил брак на танцьорката Есмер Омерова. „Сватба ще има“, потвърди халфът на руския „Рубин Казан“, цитиран от „Монитор“.

Близки до футболиста споделят, че събитието ще се състои през юни, но с Есмер още се чудят дали да полеят съюза си в България, или в страната на водката и сельодката.

Новата муза на Джизъса, както наричат Георгиев заради религиозните татуси по тялото му, е майсторка на тангото. През 2014-та година с партньора ѝ Дмитрий Васин отвяха конкуренцията на шампионата в родината на страстния танц – Аржентина.

Освен със силикон брюнетката е тунингована с две титли от фестивала в Блекпул и регулярни покани за новогодишните балове в Кремъл. В момента тя пръска грация в различни спектакли и е учител по танго в школа Galla Dance.

Общ фотос в Twitter преди седмица издаде новата двойка, съвсем наскоро, но се твърди, че Благо и Есмер са заедно от няколко месеца. Халфът потвърди романса им на страницата на Омерова в Инстаграм, декорирайки снимките ѝ с определения като „Мой ангел“.

Обиграната танцьорка детронира от мокрите сънища на Джизъса ученичката Куини-Алис, която бе негов трофей за колосалните седем месеца.

Близки до моделката издават, че раздялата с халфа я е хвърлила в жестока депресия, и то дни преди абитуриентския ѝ бал. Георгиев има две деца от гимнастичката Христина, която заряза бременна заради увлечението си по фолкаджийката Лияна. Есмер обаче е първата, която той ще заведе до олтара.

Източник: Dnes.bg.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари