IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Захари Бахаров остави отпечатъците си на Алеята на славата

19 май 2015 14 20

Известният актьор ще увековечи стъпките си на алеята пред Театър 199

Захари Бахаров на Алеята на славата пред Театър 199. Снимка: Facebook

Захари Бахаров на Алеята на славата пред Театър 199. Снимка: Facebook

Алеята на славата пред Театър 199 „Валентин Стойчев“ ще бъде продължена с още пет отливки по повод предстоящото отбелязване на 50-годишнината от създаването на театъра през юни.

В пространството пред театъра своите отпечатъци положиха актьорите Татяна Лолова, Снежина Петрова, Малин Кръстев и Захари Бахаров.

Заедно с вече готовата отливка на Владимир Пенев паната ще бъдат монтирани и открити на 12 юни

Това е датата на първата премиера на Театър 199 – „Майка земя“ от Чингиз Айтматов. Постановката е на Стефка Прохаскова, с участието на Иванка Димитрова, Цветана Енева и Стойчо Мазгалов.

Художественото оформление и изработката на паната отново е дело на инж. Симеон Симеонов – един от създателите на Алеята на славата. Шаржовете на актьорите са на карикатуриста Ивайло Нинов.

Един от най-популярните актьори в момента – Захари Бахаров – също вече остави своите отпечатъци пред театъра, а отливката предстои да бъде направена и монтирана в началото на юни.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари