IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Захари Бахаров събра 1000 души в Пловдив

2 юни 2015 12 00

За да гледат серията на Game of Thrones с негово участие

Захари Бахаров, обграден от фенове на сериала.

Захари Бахаров, обграден от фенове на сериала.

Над 1000 почитатели на Game of Thrones се събраха на Римския стадион в Пловдив, за да гледат на голям екран епизода, в който участва и Захари Бахаров.

Гост на прожекцията беше и самият актьор, който в 8-ми епизод е в ролята на Лобода – предводител на племе на диваци отвъд Вала.

Бахаров беше посрещнат с аплодисменти и раздава автографи повече от час, след което представи епизода.

Публиката беше приветствана и от мениджъра на HBO за България Димитър Нойков, който е инициатор на целия първи по рода си в България киномаратон на тв продукция.

Пловдивската публика беше особено емоционална и аплодира много от сцените в епизода, особено тези със Захари Бахаров.

Събитието е осмото поред от организирания от HBO България национален маратон на сериала на голям екран, който включва 10 града, 10 седмици, 10 епизода. Досега HBO зарадва няколко хиляди фенове в София, Благоевград, Плевен, Стара Загора, Русе, Велико Търново и Бургас.

Следващите две спирки са Варна – 8 юни в Летния театър и София, където финалът на Game of Thrones ще бъде излъчен на голям екран на 15 юни в Борисовата градина.

Началото на Game of Thrones турнето беше дадено с нощна кино-прожекция в 04.00 ч. сутринта на 13 април в София. Тази година в 170 държави, сред които и България, сериалът се излъчва по телевизионния канал на HBO заедно с американския си дебют. Най-ранобудните и верни зрители могат да гледат всеки епизод в 04.00 сутринта.

Настоящият Пети сезон на Game of Thrones се снима в пет държави на 151 снимачни площадки за 240 снимачни дни. Участват 166 актьори, над 1000 души снимачен екип и повече от 5000 статисти.

Сериалът се гледа в 193 страни по цял свят.

Game of Thrones е базиран на фентъзи поредицата на Джордж Р. Р. Мартин „Песен за огън и лед“.

Сериалът може да се гледа всеки понеделник по телевизионния канал на HBO, както и в онлайн платформата HBO GO, където са на разположение не само новите серии, но и всички досегашни сезони.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари