IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хайди посрещна 42-ия си рожден ден на плажа с младото си гадже

3 юни 2015 13 00

Клум заведе 28-годишния Вито Шнабел в Сейнт Бартс

Снимка: splashnews.com

Снимка: splashnews.com

Супермоделът Хайди Клум отпразнува своя 42-и рожден ден на плажа, в компанията на 28-годишния си приятел Вито Шнабел.

В момента влюбените са на романтична почивка на Сейнт Бартс, на която отсъстват нейните четири деца от брака ѝ с певеца Сийл.

Хайди и Вито са заедно от година и половина, но нещата помежду им изглеждат доста сериозни. Шнабел е търговец на картини от Ню Йорк и син на известен американски бизнесмен.

В миналото той имаше кратки афери все със свои каки – с Деми Мур и с Ел Макферсън, като най-дълго се задържа с германката Хайди, която е с 14 години по-възрастна от него.

Снимка: gettyimages.com

Откакто са заедно (от края на есента на 2013-та) Шнабел и Клум са абсолютно неразделни, като редовно се появяват заедно на светски събития, без да крият любовта си от очите на обществеността.

Неотдавна Хайди заяви, че няма желание да ражда повече деца (тя има две дъщери – Лени (10) и Лу (4) и двама сина – Йохан (7) и Хенри (8)), но може и да преосмисли позицията си, предвид факта, че Вито няма деца.

Заради влечението си по Шнабел, Клум се раздели с бодигарда си Мартин Кристен, с когото имаше почти 2-годишна връзка, след развода си със Сийл.

Снимка: dailymail.co.uk

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари