IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Крис Дженър завижда на Кейтлин

7 юни 2015 08 38

Всичко е въпрос на слава

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Реалити звездата Крис Дженър никак не е доволна, че новият член на семейството им е по-известен и красив от нея.

Бившата глава на клана Дженър-Кардашян, Брус, изненада всички след като претърпя операции за смяна на пола, кръсти се Кейтлин и измести бързо съпругата си от всички класации.

„Рязкото повишаване на славата на Кейтлин и подкрепата към нея изместиха фокуса от Кардашян. Това е и най-големият страх на Крис.“, сподели източник.

„Никой от семейството не очакваше Кейтлин да е толкова красива, колкото стана. Всички са шокирани колко нежна и естествена е тя, и естествено, Крис побесня.“, каза близък до семейството.

Завистта за слава и внимание се допълва и от усещането, че амбициозната майка вече не е водеща фигура не само сред феновете, но и сред децата си.

От друга страна, процедурата по смяна на пола и новата самоличност на 65-годишния бивш олимпийски спортист предизвикаха невероятен интерес.

Според запознати, състоянието на звездата многократно се е увеличило, а името му е сред водещите теми в социалните мрежи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари