IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Полиция ескортира Кейт Мос от полет

8 юни 2015 12 03

Супермоделът с „разрушително“ поведение

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Британският супермодел Кейт Мос е била отведена от самолет на летище Лутън, Лондон, с полиция.

Инцидентът е станал в следствие на неприятно и „разрушително“ поведение от страна на 41-годишната икона по време на полет от Турция към родна Англия.

След като полицията ескортира Кейт Мос от самолета около 16:15 часа следобед, стана ясно, че тя нито е била арестувана, нито са повдигнати обвинения срещу нея.

„Има оплакване срещу пътника за смущаващо поведение по време на полета. Полицаите са присъствали и са го ескортирали от самолета.“, сподели полицай.

Пътник, свидетел на инцидента потвърди, че Кейт Мос е поискала алкохол след като се е качила на борда, но такъв ѝ е бил отказан. „Не“ за отговор явно не може да спре блондинката – тя използвала водка от собствения си ръчен багаж, за да задоволи алкохолните си желания.

Въпреки това, според очевидци, тя е била пияна отпреди това и дори е спретнала „спор“ с друг пътник в същия самолет.

Кейт Мос далеч не е първият супермодел, обвинен в създаване на проблеми във въздуха. Историята все още помни случая от 2008 година, в който Наоми Кембъл получи забрана да пътува с British Airways заради скандал със изгубен багаж.

Перлата на модната индустрия призна двете обвинения за нападение над офицер, хаотично поведение и отправяне на заплахи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари