IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лиз Хърли на 50!

10 юни 2015 09 10

Поредната модна икона, която закръгли половин век

Снимкa: Harper's Bazaar

Снимкa: Harper's Bazaar

Днес британската модна икона Елизабет Хърли навършва 50 години. Лиз стана известна в началото на 90-те, като тогава изгря за обществеността като приятелката на актьора Хю Грант.

Въпреки че тя отдавна се раздели с неверния Хю, Елизабет успя да наложи името си в света на шоубизнеса и то по един категоричен начин.

Дългокраката брюнетка се превърна в модна икона още през 1994 г., появявайки се на премиерата на филма „Четири сватби и едно погребение“ в черна рокля на Versace, цялата в цепки, прихванати с безопасни игли.

Малко по-късно Лиз стана лице на козметичния бранд Estee Lauder и посланик за борбата с рака на гърдата, каквато е и до днес.

Зашеметяващата Хърли нямаше много късмет в любовта – освен провалената ѝ 13-годишна връзка с Хю, тя има един развод с индийския бизнесмен Арун Наяр, развален годеж с австралийския крикет играч Шейн Уорн, а бащата на сина ѝ Деймиън – американският милиардер Стив Бинг, така и не пожела да признае момчето.

Въпреки това Лиз, която е най-известна с ролите си в „Остин Пауърс“ (1997) и „Шеметна сделка“, се има за успяла жена.

Снимка: vogue.co.uk

Тя е щастлива с 13-годишния си син, има милиони в банковата си сметка и продължава да е търсена и уважавана персона в светските среди. Освен това продължава да изглежда перфектно.

Вижте снимки на някои от най-известните фотосесии на звездата в галерията ни!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари