IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леа Сейду – име, което трябва да запомните

13 юни 2015 08 20

Да повдигнем завесата за новото момиче на Бонд

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Месец юни е. Първата половина на 2015-та почти измина и сме в очакване на мечтаната ваканция. Мислим за слънце, плаж, море, мъже... И като стана дума за мъже, някак неусетно отвличаме вниманието си от пясъка и милувката на лъчите и трепетно се усмихваме, сещайки се за не толкова слънчевия ноември.

Причината е, че тогава излиза новият филм на Джеймс Бонд, а един от най-сексапилните мъже и любимец на милиони жени – Даниел Крейг, отново ще се превъплъти в образа на Агент 007.

Когато през 2014 Сам Мендес обяви, че заглавието на най-новия филм за Джеймс Бонд ще бъде „Spectre“, той също така разкри, че за място в сърцето му ще се бори нова дама – Леа Сейду.

Ставайки „момиче на Бонд“, неизбежно актрисите, превъплътили се в тази роля, придобиват статут на суперзвезди.

В миналото световноизвестната поредица залагаше на предварително утвърдени красавици като Холи Бери, Дениз Ричардс и Ева Грийн, но днес за образа на фаталната жена, която ще разтупти сърцето на Даниел Крейг, се търсят сравнително непознати красавици.

„Снимка:

Снимка: Reuters

Положително това начинание донесе успех на Беренис Марлоу, момичето на Бонд от „Скайфол“. Девойка французойка, която допреди това имаше участия основно във френски филми, а с този придоби световна слава.

За „Спектър“ режисьорът отново се оказа подвластен на френското обаяние, наречено този път Леа Сейду. За разлика от своята предшественичка, Леа, изявяваща се като актриса и модел, има редица номинации за награди. В началото на 2014-та може да не е била позната на широката аудитория, но тази година дава обещание талантът ѝ да заблести ярко на звездния небосклон.

Участвала е в холивудски блокбъстъри като „Гадни копилета“ и „Мисия невъзможна: Режим фантом“, но участието ѝ на фестивала в Кан през 2013-та с филма „Синьото е най-топлият цвят“ е това, което я изстрелва във висините.

Снимки: Reuters

Както сама се шегува Леа, може и да няма диплома, но има „Златна палма“. Мислите ѝ са трезви, не са предвзети, а запитана „Какво прави едно момиче на Бонд добро?“, скромният ѝ отговор е: „Един добър режисьор“.

Попадането ѝ в класации за обещаващи имена, които ще бъдат запомнени и за които тепърва ще чуваме, съчетано с твърдия ѝ поглед и харизматична свитост, ни кара да я харесваме още повече и да се запитаме това ли е нейният ключ за успех? Смесицата от талант, красота и загадъчност.

Едно е сигурно – Леа Сейду ще е име, с което ще запомним тази година и с нетърпение очакваме да видим какво ще ни представи.

Автор на статията:
Елена Мена

КоментариКоментари