IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара нарече Джо Манганиело „любовта на моя живот“

15 юни 2015 09 36

Вчера двамата отпразнуваха своята първа годишнина

Снимка; Instagram

Снимка; Instagram

В неделя, 14 юни, София Вергара използва Instagram, за да поздрави своя любим мъж с първата им годишнина. Латино звездата от сериала „Модерно семейство“ и актьорът от „Истинска кръв“ Джо Манганиело започнаха връзката си точно преди 12 месеца.

„Честита първа годишнина на любовта на живота ми!!! Никога не съм била толкова щастлива!!“, написа в профила си 42-годишната София, публикувайки снимка, на която целува нежно своя 38-годишен, снажен годеник.

Вергара и Манганиело започнаха да излизат само два месеца, след като тя се раздели с бившия си годеник Ник Льоб през пролетта на 2014 г. По коледните празници влюбените се сгодиха, докато бяха на почивка в Хавай.

През март двойката потвърди, че вече има дата за сватбата си, която според жълтите медии, ще е през септември.

Преди няколко дни журналисти попитаха горещата колумбийка, кога ще се омъжи за Джо, а тя каза: „Това ще се случи съвсем скоро, но ще е на много далечно, тайно място, на което никой няма да ни намери.“

София сподели още, че е наела сватбен агент, който да се погрижи за организацията на тържеството.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари