IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес черпи вдъхновение от Тейлър Суифт

16 юни 2015 15 00

Певицата иска професионални съвети от своята колежка

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Бившата приятелка на Джъстин Бийбър е основно запалена по записването на нови песни, свързани с раздели в личния живот и се обърна към Тейлър Суифт за съвети и вдъхновение.

Последните проекти на Селена Гомес са директно обвързани с личния ѝ опит във връзките и главно възпяват разделите и емоциите след тях.

„Тейлър беше източникът на вдъхновение, който ѝ каза, че трябва да черпи вдъхновение от тези теми и да се фокусира върху тях, защото това е, с което хората, особено младите момичета, могат да се свържат.“, сподели източник.

22-годишната звезда ще издаде песни в новия албум, които са мотивирани от тежката раздяла с Джъстин Бийбър и раздели на близки до нея приятели.

„Селена е направила албума с елементи от връзката си с Джъстин Бийбър. Освен това, тя се вдъхновява от историите за разделите на свои приятели и драми в любовта, тъй като се старае да направи музиката по-истинска, отколкото някога е била“, каза близък до певицата пред HollywoodLife.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари

хахаха ( преди 8 години )
главно възпяват разделите и емоциите след тях.И какво има дас е възпява на една провалена връзка, която не е била скрепена от любов, а от договор с продуцентите и компаниите. Виж за пример другата дружинка-Кристън и Робърт. те се движеха заедно по купони и делят заедно една съдба-любовта към парите. А и Селена, толкова малка и вече провалена като човек. Лежа в Клиника заради депресии и дрога. Няма ли майка, баща това момиче. Жалко наистина. И защо трябва да ни се натрапва един провален живот.Като е сбъркала да си наляга паръалите и да мълчи, а не да занимава целия свят с глупостите и проблемите си. Стига сте ни зомбирали. Искаме истински стойности и идеали, а не реклами на макдоналдс
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар